ONTnieuws zondag 17 september 2017. Update 2, 13.10 uur. Open huis ONT leidt tot 2-5 nederlaag.

17 september 2017 0:00

Het ONTnieuws van vandaag.

Update 2. Open huis ONT leidt tot 2-5 nederlaag.
OPEINDE - Het scenario tegen GOMOS leek toch niet moeilijk. Winst betekende verder bekeren, maar dat ging niet lukken. ONT speelde tot de 2-2 best behoorlijk. Daarna was het open huis en scoorden de bezoekers drie keer. Daarmee is ONT uitgeschakeld voor de beker.

Lees verder.

Update 1.
Wat gebeurde er gisteren op de velden?
Jeugd
ONT JO13-3     Gorredijk JO13-3
Een sterkere tegenstander met als resultaat een verdiende overwinning voor Gorredijk. Ruststand 1-3, eindstand 1-5

ONT JO11-5     Drachtster Boys JO11-5
De eerste helft gelijkwaardig. Drachtster Boys kwam in de tweede helft niet in de wedstrijd maar kwam op het laatst goed terug. In de laatste 10 minuten vielen nog 3 goals…! Ruststand 2-1, eindstand 5-4

ONT JO17-1     Drachtster Boys JO17-2
Een wedstrijd met een gelijkwaardige eerste helft. Drachtster Boys soort tegen het einde van de eerste helft twee keer in 1 minuut. In de tweede helft was Drachtster Boys duidelijk beter met als resultaat een verdiende overwinning. Ruststand 2-3, eindstand 4-8

ONT JO15-3     Velocitas 1897 JO15-3
Velocitas was de eerste helft duidelijk de betere ploeg en drukte hierin de stempel op de wedstrijd. In de tweede helft sloot ONT goed aan maar kon het verschil niet meer maken. Ruststand 0-5, eindstand 0-5

De resterende twee wedstrijden hebben we niet meer afgewacht.

Namens Jeugdcie ONT

Nico Haitel

Grote opkomst op startochtend JO9

Het was gisterochtend erg druk op de startochtend van de JO9. Er waren 56 spelertjes met ouders aanwezig. En die werden door ceremoniemeester Sieta Teitsma op vakkundige wijze door ONT geloodst. Dat betekent dat spelers en ouders wegwijs werden gemaakt in wat ONT is. Er volgt nog een verslag met foto's.

Heren Senioren
ONT 4 en ONT 5 speelden niet.

ONT 3 nam het op tegen Harkemase Boys 3. In Harkema Opeinde  liep ons derde tegen een 7-1 (daar is ie weer) nederlaag aan. De bronnen vermeldden drie eigen goals van ONT…..

ONT 2 won met 11-0 van Heerenveense Boys 3. Toch even noemen; Noël Mulder scoorde zes keer en volgens eigen zeggen was dat de eerste keer op een ‘groot veld’. Ondanks twee ruime overwinningen is ONT 2 niet door in de beker. Die eer valt te beurt aan Drachtster Boys 2.

ONT 1 verzuimde door te gaan naar de knock-out fase van het bekertoernooi. Winst, of misschien wel een gelijkspel, tegen GOMOS was voldoende. Het werd een 2-5 nederlaag. In de loop van vandaag een verslag.