ONTnieuws zondag 10 september 2017. Update 1, 11.40 uur. Beilen met tien man sterker dan ONT.

10 september 2017 0:00

Het ONTnieuws van vandaag.

Update 1. Beilen met tien man sterker dan ONT.
BEILEN - Het begon zo mooi voor ONT. Al na acht minuten een 0-1 voorsprong. Maar door een rode kaart voor Beilen vlak voor rust kantelde de wedstrijd. Want in de tweede helft legde Beilen met veel inzet ONT de wil op en werd de achterstand omgebogen in een volkomen verdiende 2-1 overwinning.

Lees verder.

Wat gebeurde er gisteren op de velden?
Heren senioren
Heeft ONT 5 iets met de één en de zeven? Na het 1-7 verlies tegen V en V ’68 2 vorige week, was Suameer 2 gisteren met 7-1 te sterk.
ONT 4 en ONT 3 speelden niet.
Heeft ONT 2 iets met de één en de zeven? Na de 1-7 winst tegen Harkema Opeinde 2 vorige week, was Drachtster Boys 2 (DB 2) gisteren met 7-1 te sterk. ONT 2 (reserve tweede klasse) nam nog wel voortvarend een 1-0 voorsprong tegen DB 2 (reserve hoofdklasse). Van die voorsprong kon maar kort worden genoten. De ploeg uit Drachten overklaste ONT op alle fronten. Uiteindelijk werd het dus 1-7.
ONT 1 liet het uit tegen Beilen 1 lelijk afweten. Voor rust was er niet veel aan de hand. Maar de 0-1 voorsprong kon na rust, tegen tien man, niet worden vastgehouden. Er werd met 2-1 verloren. In de loop van vandaag een verslag.