Financiële ondersteuning voor contributie etc.

Alle kinderen moeten kunnen sporten!
Voetbalvereniging ONT wil graag dat alle kinderen kunnen voetballen. Ook kinderen uit gezinnen waar het moeilijk is om contributie op te brengen of bijvoorbeeld voetbalschoenen aan te schaffen.

In de gemeente Smallingerland kan financiële ondersteuning worden gevraagd voor o.a. voetbal via www.kindpakket.nl. In onze gemeente kan dat voor kinderen van 0 tot 18 jaar die opgroeien in gezinnen met een laag besteedbaar inkomen.

Voor uitleg van de mogelijkheden die Stichting Leergeld in Smallingerland kan bieden, klik hier.Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met de ONT ledenadministratie.

Ook financiële ondersteuning voor 18 jaar en ouder
ONT heeft mogelijkheden gezocht én gevonden om ook ‘18 plussers’ de mogelijkheid te bieden om te sporten wanneer daarvoor geen financiële middelen zijn binnen het gezin. 

Met het bestuur van de Sake Sietzes Reindersma Stichting (SSRS) is afgesproken dat, wanneer een ‘18 plusser’ geen financiële middelen heeft om te kunnen sporten en men zich wil aanmelden bij ONT, het bestuur van ONT een aanvraag kan doen bij de SSRS voor vergoeding van de totale contributie.
Iedere aanvraag wordt door de SSRS beoordeeld waarna ONT uitsluitsel krijgt of de aanvraag goedgekeurd is. 

Indien je meent hiervoor, om financiële redenen, in aanmerking te kunnen komen, meld je via onze ledenadministratie waarop we e.e.a in werking kunnen stellen.  Je hoort dan z.s.m. hierover.

 

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!