ONTnieuws zondag 12 juni 2022. Update 1, 12.30 uur. Nacompetitie duurt voor ONT nog even voort.

12 juni 2022 0:00

Het ONTnieuws van vandaag.

Update 1. Nacompetitie duurt voor ONT nog even voort.
OPEINDE - ONT ging de rust tegen SVM Marknesse in met een 1-0 voorsprong, maar vergat in de eerste helft de kansen te benutten en een ruimere voorsprong te nemen. En daar kregen de Opeindenaren in de tweede helft bijna het deksel voor op de neus. Het werd uiteindelijk 3-2 op basis van de onverzettelijkheid van ONT in de tweede helft.

Klik op de fotot hieronder voor het verslag.
ONT_-_SVM_Hidde.JPG

Ook deze situatie is ONT doelman Hidde Ament de baas. Foto Romke Visser (Smelnesport).

Wat gebeurde er gisteren op de velden?
Vrouwen senioren
De wedstrijd van ONT VR1 uit tegen ST Anjum/Ropta Boys VR1 werd afgelast. Dat die wedstrijd nog wordt ingehaald lijkt niet waarschijnlijk, dus einde seizoen voor ONT VR1.

Heren senioren
Bij de heren senioren was er voor ONT 1 een wedstrijd. De overige teams zijn klaar met de competitie.

ONT 1 speelde voor de nacompetitie thuis tegen SVM Marknesse. Er werd met 3-2 gewonnen. In de loop van vandaag en verslag.
In de tweede ronde speelt ONT 1 dinsdag a.s. thuis tegen Nijland.