ONTnieuws zondag 21 oktober 2018. Update 1, 09.25 uur. ONT met 5-1 afgedroogd door Waskemeer.

21 oktober 2018 0:00

Het ONTnieuws van vandaag.

Update 1. ONT met 5-1 afgedroogd door Waskemeer.
WASKEMEER - Bij rust keek ONT al tegen een 4-0 achterstand aan en drie van de vier goals waren weggevertjes door fouten in de achterhoede van ONT. Die fouten werden overigens afgedwongen door Waskemeer. ONT kreeg geen enkele greep op de wedstrijd en droop met een 5-1 nederlaag af.

Lees verder.

Wat gebeurde er gisteren op de velden?
Senioren heren
ONT 5 had een vrij weekend en ONT 4 speelde woensdag al tegen St. Annaparochie 4. Daar werd met 4-3 van verloren.

ONT 3 overleefde de poulefase van de beker en speelde nu in de eerste ronde tegen Dronrijp 2. Na een 1-0 ruststand kwam in de laatste twintig minuten van de wedstrijd een duidelijke 5-1 overwinning tot stand. ONT 3 dus door naar de tweede ronde.

ONT 2 oefende tegen SDS 2. Een 3-1 tussenstand leek de weg naar een overwinning, maar dat gebeurde niet. De bezoekers mochten met een 3-4 oefenwinst terug naar Easterein.

ONT 1 ging met 5-1 ten onder tegen Waskemeer 1. In de loop van vandaag een verslag.

Verslag, Harkemase Boys JO17-1 – ONT JO17-1, 4-0
Op 13 oktober 2018 speelde wij, ONT JO17-1, uit tegen de koploper van onze competitie. De eerste helft van de wedstrijd was zonder doelpunten, Harkemase Boys had wel de overhand en wist vooral met corners dicht bij scoren te komen.