ONTnieuws zondag 24 september2017. Update 1, 12.25 uur. Dapper ONT strijdend ten onder tegen SC Joure.

24 september 2017 0:00

Het ONTnieuws van vandaag.

Update 1. Dapper ONT strijdend ten onder tegen SC Joure.
OPEINDE - De rentree in de 2e klasse bracht ONT geen punten. Het geroutineerd spelende SC Joure nam met de 1-2 einduitslag de drie punten mee naar Joure. Op basis van de tweede helft verdiende ONT wel een puntje.

Lees verder.

Wat gebeurde er gisteren op de velden?
Jeugd
ONT JO9-5 – Bakkeveen JO9-2; 5-2
Het was een leuke en spannende wedstrijd. Het spel ging telkens heen en weer. ONT wist deze wedstijd te winnen met 5-2.

ONT JO15-3 – J.V. Oostenburg JO1; 7-1
De eerste helft waren deze teams aan elkaar gewaagd. Het was een faire wedstrijd met weinig overtredingen. In de tweede helft viel de eerste goal voor ONT in de 48e minuut. Daarna werd het snel 2-0 en zette ONT flink door tot een einduitslag van 7-1.

ONT JO11-3 – Drachtster Boys JO11-3; 3-2
Een wedstrijd met leuk voetbal. In de eerste helft wist ONT op voorsprong te komen, maar daarna maakte de Drachtster Boys er met twee goals 1-2 van. In de spannende tweede helft draaide ONT de score weer om. Einduitslag 3-2.

ONT JO13-1 – ONR JO13-1; 2-0
ONR was deze wedstrijd net iets beter dan ONT.  ONR scoorde in de eerste en tweede helft beide 1 keer. Eindstand 2-0.

ONT JO11-1 – Bergum BCV comb. JO11-1; 1-4
In de eerste helft een hele gelijkwaardige wedstrijd waarbij door beide partijen goed werd overgespeeld. De stand bij rust was 0-1. De tweede helft was Bergum beter.

ONT JO9-1 – VEV 67 JO9-2; 6-3
De eerste overwinning voor JO9-1! ONT wist te winnen met goed samenspel en en mooie doelpunten.

ONT JO17-1 – Grootegast  JO17-1; 3-1
Binnen 5 minuten stond ONT met 0-1 achter door een penalty voor Grootegast. Vanaf dat moment werd ONT steeds sterker. ONT maakte voor de rust nog 1-1 en begon na de rust heel scherp. Uit een vrije trap werd de 2-1 gemaakt en tenslotte werd nog de 3-1 gemaakt.

ONT JO15-2 – ONB JO15-3; 3-4
Het verhaal van deze wedstrijd was dat ONT meer kansen kreeg, maar ze niet wist te benutten. De stand na de eerste helft was 1-3 en ONB scoorde direct na rust de 1-4. ONT wist daarna terug te komen tot 3-4. Daarna zette ONT de tegenstander nog flink onder druk, maar wist toch niet meer de gelijkmaker te scoren.

ONT JO11-5 – Harkemase Boys JO11-3G; 3-3
De eerste helft ging het spel gelijk op. De Harkemase Boys ging met een voorsprong van 1-2 de rust in. De tweede helft was heel spannend. ONT kwam met 3-2 voor. Pas in de laatste minuut maakt Harkema de gelijkmaker.

ONT MO11-1 – Bergum BCV comb MO11-1; 5-0
De eerste 10 minuten waren heel spannend en ging het spel op en neer. Na de 1-0 van ONT werd het ook snel 2-0 en 3-0. In de tweede helft was ONT beter. ONT bleef goed overspelen.  Einduitslag werd 5-0.

Jeugdcommissie ONT

Heren Senioren
De wedstrijd van ONT 5 werd uitgesteld. ONT 4 speelde thuis tegen Be Quick Dokkum 5 en dat werd 2-2.

ONT 3 verloor met 6-2 van GSVV 2 maar dat was niet echt volgens de veldverhoudingen. ONT 3 vergat te scoren uit de mogelijkheden waar de thuisploeg dat wel deed.

ONT 2 zakte na de degradatie een klasse maar had een lekkere start. Er werd met 0-2 gewonnen bij Hardegarijp 2.

ONT 1 startte het avontuur in de 2e klasse tegen SC Joure 1. De eindstand was 1-2 waar een punt voor ONT 1 verdiend was geweest. In de loop van morgen een verslag.