ONTnieuws zondag 23 april 2017. Update 2, 17.30 uur. Ook 2e Slag Om De Leijen naar ONT.

23 april 2017 0:00

Het ONTnieuws van vandaag.

Update 2. Ook 2e Slag Om De Leijen naar ONT.
OPEINDE - Het ging moeizaam maar uiteindelijk drukte ONT het verschil in kwaliteit toch uit in een 2-1 overwinning tegen degradatiekandidaat VV Rottevalle. Een terechte overwinning in een derby die pas een paar minuten voor tijd echt ontbrandde.

Lees verder.

Update 1.
Wat gebeurde er gisteren op de velden?
Heren senioren
ONT slaagde er opnieuw niet in om te winnen. Verdedigingsfouten en gebrek aan scorend vermogen brak ons vijfde op. Er werd met 3-1 verloren van TFS 1.
ONT 4 en ONT 3 waren vrij.
ONT 2 verloor met 0-4 van Groen Geel 2. Daarmee degrdadeert ONT 2 naar de reserve 2e klasse. Jammer, maar dat zat er ook al een tijdje aan te komen. Tegen Groen Geel 2 kwam ONT 2 op een snelle achterstand. In de tweede helft werd er hard gewerkt om de gelijkmaker op het scorebord te krijgen. Dat lukte niet waarna de bezoekers in het laatste deel van de wedstrijd naar een 0-4 eindstand uitliepen.
ONT 1 won de derby tegen VV Rottevalle met 2-1. In de loop van vandaag volgt een verslag.

Wat gebeurde er gisteren op de velden en verslag ONT 1 volgt in de loop van de dag.