ONT nieuws zondag 26 maart 2017. Update 1, 11.55 uur. ONT laat teller tegen AVC op 0-3 steken.

26 maart 2017 0:00

Het ONTnieuws van vandaag.

Update 1. ONT laat teller tegen AVC op 0-3 steken.
SEXBIERUM - Een gedisciplineerd spelend ONT won met 0-3 van de nummer laatst AVC. Er werden door ONT nauwelijks kansen weggeven tegen de toch wel matige tegenstander. Het werd een simpele 0-3 waar een veel grotere overwinning zeker tot de mogelijkheden behoorde.

Lees verder.

Wat gebeurde er gisteren op de velden?
Jeugd
ONTJO17-1  Bergum BCV JO 17-2
Een vroege start voor de jongens. Om 9.00 uur aan de bak tegen Bergum. De spelers van ONT gingen met 0-1 de rust in, hoewel ze sterker waren. Na de rust bleef ONT tegen zichzelf vechten. Bergum zat er bovenop en gaf weinig ruimte weg. Het lukte ONT niet om de gelijkmaker te scoren. De eindstand bleef jammer genoeg 0-1.

ONT JO 11-4 Drachtster Boys JO 11-7
In de eerste helft komt ONT goed uit de startblokken en is sterker. Drachtster Boys verweert zich goed. Helaas voor de jongens van ONT weet DB in de tweede helft de turbo te vinden en winnen de wedstrijd met 2-4.

ONT JO9-6 - Boornbergum JO9-2
In de eerste helft is ONT kampioen "paalschieten", daarom lukt het de mannen niet om met voorsprong de rust in te gaan. De ranja wordt geserveerd met een 2-2 stand. Na de rust komen de spelers van ONT goed in de wedstrijd en weten met 4-2 de winst in Opeinde te houden.

Chantal Droste
Jeugdcommissie ONT

Senioren heren
Veel tegendoelpunten bij onze heren senioren. In totaal 18 in vier wedstrijden. Die werden als volgt verdeeld.
ONT 5 kreeg geen goals tegen, het was een vrije zaterdag voor ons vijfde elftal.
ONT 4 deed maar een kleine duit in het zakje met tegengoals; drie. Eindstand tegen Haulerwijkse Boys 2 1-3. ONT 4 joeg bij 1-2 op de gelijkmaker en kreeg net voor tijd de 1 -3 om de oren.
ONT 3 kreeg acht goals tegen en scoorde zelf één keer. Tegen RWF 2 werd dus met 1-8 verloren. Een dikke nederlaag. De ruststand was 1-3, de jacht op de aansluittreffer liep daarna verkeerd af.
ONT 2 zorgde voor de zeven tegengoals die het aantal van 18 vol maken. Tegen Buitenpost 2 werd met 7-1 verloren. Na een 2-0 ruststand kreeg ONT direct na rust vier goals tegen in acht minuten. Dan speel je dus een verloren wedstrijd.
Met de tegengoals van ONT 2, 3 en 4 is de score dus 18 en dus kreeg ONT 1 geen tegengoals. ONT 1 won met 0-3 bij AVC en daar was niet op af te dingen. In de loop van vandaag een verslag.