ONTnieuws zondag 14 november 2021. Update 1, 12.25 uur. Zakelijke overwinning ONT op Arum.

14 november 2021 0:00

Het ONTnieuws van vandaag.

Update 1. Zakelijke overwinning ONT op Arum.
ARUM - In de eerste KO ronde van de beker lootte ONT uit tegen vijfde klasser Arum. Door met 0-4 te winnen bereikte ONT de volgende ronde. De eerste helft was niet om over naar huis te schrijven, ruststand 0-0. De overwinning kreeg pas in de tweede helft gestalte.

Klik op de foto hieronder voor het gehele verslag.
Arum_-_ONT.JPG

Jesper Landman scoort de 0-1 voor ONT. Aangever Michel Weisser bekijkt het liggend. Foto Romke Visser (Smelnesport).

Wat gebeurde er gisteren op de velden?
Senioren vrouwen
ONT VR1 speelde een bekerwedstrijd uit tegen Oudega VR1. Trainer/coach Marco van de Vooren over die wedstrijd: "Vandaag stond de 2e KO bekerronde op het programma voor de dames van ONT VR1. Met een uitgedunde selectie naar Súdwest-Fryslân in een poging om een ronde verder te komen. Lastig grasveld en een sterke tegenstander die meerdere kansen kreeg, maar de eerste benutte kans was voor ONT. Goed stoorwerk en direct een goal wat de ruststand bepaald in het voordeel van ONT 0-1.
De constante druk en het moeilijk bespeelbare veld van Oudega eiste in de tweede helft zijn tol. Na de snelle gelijkmaker wist men ook op voorsprong te komen en verder uit te bouwen. Eindstand 5-1. Maar ach!! Het is maar een bekerwedstrijd… 😊.

Senioren heren
ONT 4, voornamelijk bestaande uit spelers van ONT JO23-2, verloor in een harde wedstrijd met 5-2 van Donkerbroek 3. ONT JO23-2 speler Jacco van de Broeke over de wedstrijd: “Uitslag 5-2 voor Donkerbroek. Volgende poging is weer voor het 4e. Prima potje met bijna een comeback na een 3-0 achterstand, maar niet voldoende. We zien de compensatie van het 4e wel tegemoet😉.”

In Arum speelde ONT 1 een bekerwedstrijd in de eerste KO ronde tegen de plaatselijke trots. Er werd met 0-4 gewonnen. In de loop van vandaag een verslag.

De overige heren seniorenteams hadden een vrije dag.

Algemene ledenvergadering (ALV) Supportersvereniging gaat morgen niet door!
De vrijdag aangekondigde ALV van de Supportersvereniging is vanwege de nieuwe coronamaatregelen uitgesteld tot nader order.