ONTnieuws zondag 21 april 2024. Update 1, 12.35 uur. Geen punten voor ONT in Rijperkerk.

21 april 2024 0:00

Het ONTnieuws van vandaag.

Update 1. Geen punten voor ONT in Rijperkerk.
RYPTSJERK - Afgezien van de eerste tien minuten van de wedstrijd kon ONT geen moment een vuist maken tegen Rijperkerk. De tegenstander kwam vrij snel op 1-0 en verdedigde die voorsprong met spel dat bijna zeer aan de ogen deed. Maar effectief was het wel. ONT wist er geen raad mee en kon de kort voor rust opgelopen 2-0 achterstand in de tweede helft niet wegwerken. Het bleef bij 2-0.

Lees verder.

Wat gebeurde er eergisteren en gisteren op de velden?
Senioren vrouwen

ONT VR18+1 speelde in Beetsterzwaag drie wedstrijden. Er werd één gewonnen, één verloren en één gelijk gespeeld. De koppositie werd wel behouden. Klik hier.

ONT VR1 had een vrije zaterdag.

Senioren heren
De wedstrijden van ONT 4 en ONT 3 werden uitgesteld

ONT 2 speelde uit tegen GAVC 2. ONT 2 verloor met 6-1. Sjirk Ament over de nederlaag: “Vandaag ging ONT 2 op bezoek bij concurrent GAVC 2 (één punt meer op de ranglijst). Waar men zou denken dat de belangen groot zouden zijn voor deze wedstrijd, was daar in het spel van ONT weinig van terug te zien. “It twadde” speelde als los zand en zonder in detail te treden; de 4-0 ruststand was terecht.

De tweede helft was iets beter. ONT pikte een goaltje mee met kans op meer. GAVC prikte er ook nog twee in. Eindstand 6-1. Een echte “gau ferjitte”-pot.

Deze wedstrijd werd trouwens mede mogelijk gemaakt door 7 spelers van ONT 3. Hun eigen wedstrijd werd eruit gegooid zodat het gehavende ONT 2 hun wedstrijd door kon gaan. Bedankt toppers!"

ONT 1 verloor in Rijperkerk met 2-0 van de gelijknamige thuisclub. In de loop van vandaag een verslag.