ONTnieuws woensdag 24 april 2019. Update 1, 12.00 uur. ONT niet opgewassen tegen Rijperkerk.

24 april 2019 0:00

Het ONTnieuws van vandaag.

Update 1. ONT niet opgewassen tegen Rijperkerk.
Rijperkerk - Bij de mooie serie van ONT na de winterstop hoort ook wel eens een minder goede prestatie. Die was er dinsdagavond in de inhaalwedstrijd tegen Rijperkerk. De Opeindenaren keken bij rust tegen een 3-0 achterstand aan. Een snel doelpunt na rust zorgde voor wat hoop, maar het bleef bij dat ene doelpunt en dus een 3-1 verlies.

Lees verder.

ONT verliest met 3-1 van Rijperkerk
ONT kon gisteravond een 3-0 ruststand in de tweede helft niet meer goedmaken, ondanks een vroege treffer. In de loop van vandaag een verslag.

Ingezonden

SC Cambuur Voetbal- en Keeperskamp bij v.v. ONT!
Wil jij in de meivakantie drie gave voetbal- en keepersdagen beleven met je voetbalvrienden? Dat kan! Want voor alle voetballers en keepers tussen de 6 en 15 jaar organiseert SC Cambuur bij v.v. ONT een SC Cambuur Voetbal- en Keeperskamp!

Je ontvangt je eigen SC Cambuur voetbal-, of keeperstenue en er komen eerste elftalspelers van SC Cambuur langs om vragen te beantwoorden, tips & tricks te geven en handtekeningen uit te delen!

Iedere deelnemer krijgt daarnaast ook twee wedstrijdkaarten voor een thuiswedstrijd van SC Cambuur, zodat je ook in het Cambuur stadion de sfeer kunt proeven!