ONTnieuws zondag 6 mei 2018. Update 1, 12.15 uur Deceptie voor ONT tegen De Griffioen.

6 mei 2018 0:00

Het ONTnieuws van vandaag.

Update 1. Deceptie voor ONT tegen De Griffioen.
OOSTERWOLDE - Was er misschien al een bepaalde mate van berusting bij ONT dat directe handhaving uit beeld was? Feit is dat ONT vanaf de aftrap achter de tegenstander aanhobbelde en geen vuist kom maken. De tweede helft was van beter gehalte, maar de 5-1 nederlaag zegt genoeg.

Lees verder.

Wat gebeurde er gisteren op de velden?

Senioren heren
Voor ONT 1 stond er een inhaalwedstrijd uit tegen De Griffioen 1 op het programma. De overige heren senioren waren vrij. Vrij, daar leek het bij ONT 1 in de eerste helft ook wel een beetje op. Er werd gerust met een 3-0 achterstand. De tweede helft ging het wel beter, maar de eindstand van 5-1 liet niets aan duidelijkheid over. In de loop van vandaag een verslag.