Update 1. Verslag ONT 1.
Klik hier.

Wat gebeurde er gisteren op de velden?
Senioren heren
ONT 5 was vrij. ONT 4 speelde thuis tegen Anjum 3 dat op de ranglijst drie punten meer verzamelde dan ONT4. En eindelijk kwamen de woorden die Johannes de Jong de laatste weken sprak uit: “We spelen goed, verliezen wel, maar het kwartje valt vanzelf een keer de goede kant op”. En dat gebeurde dus gisteren. Anjum 3 werd met 5-0 van het veld geveegd.

ONT 3 ontmoette in Opeinde Veenhuizen 2, met een wedstrijd minder gespeeld achtervolger van de koplopers. Een foutje bij het uitverdedigen hielp de tegenstander aan de 0-1 waarna het voor rust ook nog 0-2 werd. ONT 3 kwam vrij snel in de tweede helft op 1-2, kreeg ook nog kansjes op de gelijkmaker, maar die viel niet.

ONT 2 ging thuis het schip in tegen Ropta Boys 2. Coach Germ de Graaf zag zijn team de ondergrens zakken met een 1-4 nederlaag tot gevolg.

ONT 1 probeerde de onterechte nederlaag tegen VVI vorige week weg te poetsen tegen Marum. Het werd een amechtig proberen. ONT 1 creëerde geen enkele kans en verloor met 2-0 van een ook niet top spelende tegenstander.