Dinsdag 18 september 2012

Dinsdag 18 september 2012

18 september 2012 0:00


Het ONTnieuws van vandaag.

Hoe beleefde invaller-doelman Marcel Terpstra SDS - ONT?
Onze Nr. 14 dacht te weten hoe Marcel Terpstra zijn invalbeurt bij SDS - ONT beleefde en maakte daar een fraai stuk proza van. Klik hier!


Meer SDS - ONT
Verslagje van SDS


Zaterdag 15 september 2012

ONT A1 gemakkelijk langs FC Grootegast
ONT A1 had zaterdag geen moeilijke middag in en tegen Grootegast. Tegen een zwakke tegenstander, die wel steeds probeerde te voetballen werd het uiteindelijk 0-13. De score had eigenlijk richting de 20 moeten gaan omdat ONT vooral in de tweede helft veel opgelegde kansen niet wist te benutten.

 
Lees verder.


10-09-2012       ONT B1-VenV68  B1

Vanavond stond de inhaalwedstrijd gepland tegen Ven V68 B1. Het mooie van deze wedstrijd is dat we deze afgelopen zaterdag ook al hadden gespeeld alleen toen voor de competitie en nu voor de beker. Een beetje vreemd gevoel maar ja elke wedstrijd is er weer 1.

Voor aanvang van deze wedstrijd stonden er 13 man op papier. Hidde Hoekman was vanavond afwezig wegens kamp. Eenmaal in de kleedkamer bleek er nog iemand te missen. Niemand in de kleedkamer lijkt te weten waar onze Henk Bron is gebleven. Misschien de mail niet gelezen of op de site gekeken. Wij hebben geen idee maar we zullen toch door moeten.

Lees verder.


Zaterdag a.s. ONT Oktober Bierfest!

Beste ONT’ers,

 

Zaterdag 22 september a.s. is het weer zover. Het 2e ONT-Oktoberfest. Dat wil je toch ook meemaken?!

 

Aanschuiven aan lange tafels en banken op ons speciaal door Klaas Jonkman aangeklede Bierfest-plein. Genieten van de GRATIS “Sauerkraut mit Bratwurst” van onze Deutsche Top-Koch Marcus.

 


Genieten van de gelegenheidsmuziek van DJ’s Pieter und Kleine Wieger

onder het genot van een biertje, vanzelfsprekend in een bijpassende grote bierpul. 

En last but not least om meezingen met het optreden van Tantchen Anna!

Voor meer info over Tantchen Anna klik hier en hier.

Zegt het voort en komt na uw voetbalwedstrijd allen langs, nodig familie, vrienden en andere aanhang ook uit. Vanaf 16:00 kan er ge-Bierfest worden!

Tot ziens!
COO (Commissie ONT Oktoberfesten)
Onderhoud aan hoofdveld/kunstgrasveld
Vorige week heeft de Grontmij groot onderhoud gepleegd aan het kunstgrasveld. Met speciale machines werd onderhoud gedaan en het veld ziet er weer fraai uit.

Het onderhoud spitst zich met name op het loshalen van de bovenste laag, vuil eruit gefilterd en dan rubber weer ingebracht, eventueel aangevuld met nieuwe rubber.
Hiermee wordt het dicht slibben voorkomen en water doorlatend gehouden. Daarnaast wordt de graspool opgeklopt. In principe zou je kunnen zeggen dat het kunstgrasveld gestofzuigd is en "geklopt". Eens jaar wordt dit gedaan tenzij dit vaker nodig wordt geacht.

Dus gereed voor het net aangebroken seizoen.

Het bestuur

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!