Eenrum/Kloosterburen VR1

Vrouwen Zaterdag (voorjaar), DA1, 4e klasse P05

17 maart 2012 12:00

Zaterdag 17 maart 2012

De tegenstander van ONT Da 1 was zaterdag  Eenrum/Kloosterburen, tot dan toe nog ongeslagen in competitieverband, met slechts drie

doelpunten tegen . De dames van ONT begonnen prima en kreeg een paar kleine kansjes in de eerste 10 min. Daarna nam Eenrum/Kloosterburen het heft in handen.  Met snelle spitsen en vaak de lange bal van achteruit moest ONT terug. Na een half uur was het dan ook raak, met een geweldig afstandschot kwam Eenrum/Kloosterburen op 0-1 . Eenrum/Kloosterburen kreeg steeds meer kansen alleen door goed keeperswerk en de lat was de ruststand 0-1.

Na rust begon ONT met een kleine aanpassing in de opstelling vol goede moed aan de tweede helft. Met de ervaring van Marian in de spits kwamen er al snel kansen voor ONT. Na 5 min was het dan ook al 1-1 ( Gooitske). Nog nagenietend van de 1-1 was het Eenrum/Kloosterburen dat de 1-2 maakte.

ONT ging door en kreeg steeds meer vat op de wedstrijd en via een mooie aanval maakte Marian de 2-2 , kort daarna maakte Antje de 3-2 . Doordat de organisatie achterin weg was profiteerde Eenrum/Kloosterburen en de snelle spits maakte 3-3 . Daarna was ONT weer aan zet en maakte Gooitske de 4-3 . Na een prachtige aanval van achteruit maakte Gooike haar eerste doelpunt van dit seizoen, 5-3. Net voor tijd maakte Eenrum/Kloosterburen er nog 5-4 van.

Een prachtige wedstrijd , Dames ONT een top prestatie.