4 - 5

ONT VR1

Vrouwen Zaterdag (voorjaar), DA1, 4e klasse P05

10 maart 2012 14:30

ONT Da 1 reisde zaterdag 10 maart af naar Zuidhorn voor de eerste wedstrijd van de competitie. ONT Da 1 niet compleet en met stand-in keeper Evelien was het afwachten hoe

het zou lopen. En niet te vergeten dat er nog een aantal dames met tape omlopen.

De dames begonnen goed en na 5 min was Gooitske die beheerst de bal in de kruising schoot 0-1. Zuidhorn was niet echt onder de indruk en kreeg meer grip op de wedstrijd.

Na 15 min was het dan ook raak Zuidhorn scoorde uit een corner 1-1 . Ont kwam er even niet aan te pas. 10 min voor rust was het weer ONT met een mooie aanval over rechts

En was het Simone die voor 1-2 zorgde. Kort daarna scoorde Zuidhorn de 2-2 en konden de meiden om een bakkie thee.

Na rust werd het een heftige sportieve strijd tussen twee teams die voor de overwinning gingen.  Marieke net ingevallen zorgde voor de 2-3 en kort daarna maakte Antje de 2-4. Toen gaf de zeer goed leidende scheids een strafschop voor Zuidhorn 3-4 en in de zelfde minuut kreeg ook Simone een strafschop (denk dat Simone heel goed heeft gekeken naar Luuk de Jong van Twente).

Gooitske schoot prima in, 3-5. Met nog 20 min te gaan was het verschil weer twee doelpunten, maar Zuidhorn zette aan en de linksmidden schoot de bal vanaf 25 meter onhoudbaar in de kruising 4-5.

Het laatste kwartier was overleven voor de dames van ONT. Zuidhorn was conditioneel beter en ging voor de vijfde treffer. Maar met veel strijd en nog een knappe redding van Evelien bleef de eindstand 4-5.