Wolvega FC 1 (zon)

2 - 0

8 februari 2012 20:00

ONT verliest met 2-0 van FC Wolvega Zo

TJALLEBERD - Op het ijskoude kunstgrasveld van v.v. Aengwirden in Tjalleberd verloor ONT gisteren de oefenwedstrijd tegen FC Wolvega Zo met 2-0. Twee foutjes deden ONT de das om.

De eerste helft moest ONT vooral toekijken hoe de tegenstander met een veel snellere handelingssnelheid het spel bepaalde. ONT probeerde wel mee te gaan in het snellere spel, maar dat leverde vooral onnauwkeurigheid op wat tot nogal wat balverlies leidde. FC Wolvega kreeg een paar kansen en benutte daar uiteindelijk één van.

Na rust gaf ONT beter partij. Er was zelfs sprake van een veldoverwicht maar dat kon, ondanks enkele kansjes, niet in een doelpunt worden uitgedrukt. Het laatste kwartier van de tweede helft was voor FC Wolvega. Het leidde tot een tweede treffer en een 2-0 eindstand.