Oerterp 1

2 - 1

1 november 2011 19:45

ONT niet opgewassen tegen derde klasser Oerterp

OERTERP - ONT oefende gisteravond tegen zondag derde klasser Oerterp en verloor met 2-1. Uiteindelijk was er sprake van een matige oefenpartij van ONT zijde. Het spel was rommelig, veel foute passes, ook door onderling onbegrip: “Jij speelt die bal daar, maar ik had de bal hier gewild.” Nu kan daarvan ook de oorzaak zijn geweest dat trainer Germ de Graaf de volledige selectie had meegenomen en iedereen speeltijd gunde.

ONT kwam in de eerste helft op voorsprong door een fantastische vrije trap van Marten Zantema. Van een meter of twintig joeg Zantema de bal langs de muur stijf in het kruis. In de tweede helft wisselde De Graaf zeven spelers. Even leek het of ONT met meer beweging en sneller spel de tegenstander de baas zou worden. Maar er was te veel drang naar voren waardoor Oerterp uiteindelijk naar een 2-1 eindstand kon counteren.

Voor ONT een slechte generale voor de uitwedstrijd van zaterdag a.s. tegen Broekster Boys. Maar goed, hoe luidt het gezegde ook alweer?