Vrouwen Zaterdag (najaar), DA1, 4e klasse O

22 oktober 2011 10:30

Zaterdag 22 oktober 2011

Oranje Nassau Da 3 -  ONT Da 1

De dames vertrokken zaterdag al om 9.15 uur en dat was erg vroeg voor de meesten. Oranje Nassau Da3 was de tegenstander, een leuke ploeg met veel voetballend vermogen.

De eerste helft waren onze dames nog niet wakker, veel balverlies en drie opgelegde kansen werden niet benut. En wanneer je zelf geen kansen benut dan krijg je ze om de oren. 10 min voor rust was het dan ook raak, een verkeerde bal door het midden werd genadeloos afgestraft door Oranje Nassau. Net voor de rust besloot de verder prima leidende scheids nog een stafschop te geven. Hij zag hands, voor iedereen een raadsel, maar Oranje Nassau had daar geen moeite mee en schoot deze binnen. Russtand 2-0.

Onder het genot van een bakkie werd afgesproken dat we in de tweede helft er alles aan zouden doen om de achterstand ongedaan te maken. En de dames waren wakker !! Gelijk na de aftrap was het Gooitske die de 2-1 maakte . En nog geen 5 min later maakte Riepkje de 2-2  Oranje Nassau had even niks meer in te brengen. ONT kreeg kansen maar de uitstekende keeper van Oranje Nassau hield stand. In de 75 min was het dan toch raak. Willeke kwam alleen op de keeper af en ronde beheerst af  2-3 . Geweldig vanuit een verloren positie dan zo terug komen. Helaas duurde dit niet zo lang, Oranje Nassau kreeg in de laatste seconde nog een hoekschop en die werd zeer onfortuinlijk door ( naam zal ik niet noemen ) in eigen doel verwerkt. Eindstand 3-3.

Het voelde als een nederlaag , maar niet getreurd dames. Jullie hebben karakter getoond….en niet verloren.