Vroege wedstrijd levert ONTVR1 wel winst op

Healwei 2 A
9218RH
OPEINDE
tel. 0512-371956

Een aanvangstijd (8.50 uur) dat we niet meer gewend zijn! Maar op ons eigen verzoek waren de dames van Trynwâlden bereid om de wedstrijd in de ochtend te spelen, zodat een aantal speelsters van ons in de middag hun verplichtingen elders na konden komen. Als bedankje stond er een mandje met vitamines en koolhydraten in de kleedkamer in de vorm van appels, bananen, krentenbollen en energybars!

De eerste helft waren de partijen goed aan elkaar gewaagd. Trynwâlden zette snel druk op de bal, waardoor ze in de omschakeling vaak 1 op 1 op onze achterhoede kwamen te staan. Onze steekpasses door het centrum kwamen in handen van de hoog spelende keepster en afstandsschoten werden slap ingeschoten. Uiteindelijk lukte het Nicky, na een assist van Johanna, in de 40ste minuut om dichter bij de goal te komen en de ruststand in ons voordeel neer te zetten.

In de rust een aantal organisatorische zaken besproken om tot een betere veldbezetting te komen. Mede door een minder agressief spelende tegenstander werd het beeld in de tweede helft anders.  Na 10 minuten vergrootte Indra de voorsprong door een leep lobje over de keepster. Johanna snel daarna de 3-0 na een assist over links van Nikki. Fardau mag haar eerste doelpunt van dit seizoen op haar naam schrijven door een mooie vrije trap van 20mtr in de kruising te schieten 4-0. Indra en Nicky wisten in de laatste 10 minuten de stand verder uit te bouwen tot 6-0.

Volgende week naar de dames van VIOD. Een tegenstander uit de top 3 van vorig jaar en dat belooft een pittige pot te worden.