Healwei 2 A
9218RH
OPEINDE
tel. 0512-371956

De eerste competitiewedstrijd van seizoen ’23 ’24 tegen een tegenstander, waar we als VR1 niet eerder tegen hebben gespeeld. De drive zit er goed in na twee doelpuntrijke duels, maar toch gezonde wedstrijdspanning. Met een kleine aanpassing in de teamsamenstelling starten we de eerste helft met goed positiespel wat al snel tot een eerste doelpunt leidt. Indra draait met rechts dit keer de bal vanaf links buiten de 16 in de rechterkruising.

We spelen op veld 1 en de camera’s draaien. Dus deze gaan we maar eens even terugkijken!! Terwijl de trainer de administratie aan het bijwerken is weet de voorhoede Johanna vrij te spelen in de 16 en staat de stand na 10 minuten al op 2-0! Ook eentje om terug te kijken, maar dat gaan we sowieso doen. Op een enkele uitbraak na weet ONT elkaar de eerste helft feilloos te vinden. Joanna is op dreef en schijft een zuivere hattrick op haar naam door de 3-0 en 4-0 ook op haar naam te schrijven.

Na rust spelen we in een versnelling lager, waardoor Be Quick meer in haar spel komt. Een schot van afstand strak onder de lat brengt de stand in de 56ste minuut op 4-1. Deze stand blijft tot 10 minuten voor het einde staan. Totdat Nicky toch haar goaltje weer weet mee te pikken en Indra uiteindelijk de eindstand 6-1 bepaalt.

Volgende week uit naar een bekende tegenstander Kollum. De laatste wedstrijd eindigde in 1-1. Een mooie graadmeter wie er het meest als team gegroeid is