Vrouwen beker poulefase Groep 3 05

2 september 2023 12:00

A. Coskun

Sportpark Grootegast

De eerste wedstrijd van het seizoen 23/24 voor de dames van ONT, die momenteel bestaat uit 17 fitte speelsters. Vanuit MO20 zijn een drietal dames verwelkomd  en hebben zich in de afgelopen drie weken voorbereiding bewezen een mooie aanvulling voor ons team te zijn. Door vakanties en reeds eerder geplande afspraken hadden we er tot zaterdagochtend 13 speelsters beschikbaar. Met nog een extra ziekmelding beloofde het een uitdagende wedstrijd te worden die direct conditioneel het maximale vraagt.

De twee teams waren leuk aan elkaar gewaagd. Het begin van de eerste helft had Grootegast de meeste kansen, maar halverwege kantelde de wedstrijd en kwam ONT diverse keren kansrijk door de ervaren verdediging van Grootegast.

De tweede helft had Grootegast de mogelijkheid om zeven nieuwe spelers op het veld te zetten, maar de krachtsverhouding bleef gelijk. Een mooie uithaal strak onder de lat bracht ONT op achterstand. Een uiterste poging extra aanvallers naar voren te schuiven mocht helaas niet baten en 1-0 werd de eindstand.

Ondanks verloren wedstrijd positief naar huis en op naar volgende week.