Healwei 2 A
9218RH
OPEINDE
tel. 0512-371956

Na drie weekenden van afgelaste wedstrijden eindelijk de eerste competitiewedstrijd na de winterstop. Door vakanties, quarantaines, stages en gestrande reizigers door de storm een beperkte selectie beschikbaar.

De uitwedstrijd tegen WTOC voelde als een onterechte nederlaag. Revanche!! En met die instelling gingen de dames de wedstrijd in.

WTOC wist met ondersteuning van de naweeën Eunice de druk er behoorlijk op te houden, maar ONT opende de score na een half uur. Een crosspass van Kirsten werd in eerste instantie afgerond op de lat, maar in tweede instantie schoot Johanna m achter de keeper. Uit een corner kwam de gelijkmaker, maar direct daarna wist ONT door een snelle uitbraak de voorsprong weer te nemen. 2-1 door een goal van Nicky bepaalt de ruststand.

De tweede helft wind mee, waardoor de opbouw makkelijker ging. Een beheerst afstandsschot van Heleen 3-1 gaf even rust in de tent, maar WTOC kwam terug tot 3-2 wat de spanning weer terugbracht. Scheidsrechter P. de Vries voelde de wedstrijd prima aan en gaf uiteindelijk het eindsignaal. Yes, revanche genomen!!