Tolbert VR1

Vrouwen Zaterdag, DA1, 4e klasse D

6 november 2010 12:15

ONT Da1 speelt prima wedstrijd

Tolbert Da1 was zaterdag 6 november 2010 de tegenstander van ONT Da 1. De dames begonnen sterk en met vlagen uitstekend voetbal kwam Tolbert er niet aan te pas. Met de rust stond het dan ook 4-0 met drie goals van Alieka en één van Marieke.

Na rust werd het snel 6-0 door wederom Alieka en ook Seckie scoorde nog een prima doelpunt. Daarna zakte het niveau en scoorde Tolbert nog tegen. Emmy bracht de eindstand op 7-1.

Een prima wedstrijd voor de dames, wat veel vertrouwen geeft naar volgende week. Dan staat de uitwedstrijd tegen Oerterp Da2 op het programma.