Zuidhorn VR1

ONT Dames 1, 4e klasse G

28 april 2010 19:30

ONT Da1 wint van Zuidhorn Da1

Woensdag mochten de Dames 1 van ONT eindelijk weer eens voetballen en Zuidhorn was de tegenstander. De dames van Zuidhorn begonnen feller dan ONT en dit resulteerde gelijk in een aantal kansen voor de gasten. Maar na 20 min was het raak voor ONT. Via een goeie aanval scoorde Alieka de 1-0 en nog geen minuut later maakte Antje de 2-0. Kort voor rust maakt Sietske Welling nog een prachtige goal en dus gingen de dames met een 3-0 voorsprong de kleedkamer in.

Na rust viel er eigenlijk weinig te beleven. De gasten scoorden nog 1 maal tegen en brachten de eindstand op 3-1.