ONT VR1

ONT Dames 1, 4e klasse G

3 april 2010 14:30

ONT Da1 wint onder moeilijke omstandigheden.

Zaterdag 3 april moesten de Dames afreizen naar Gerkesklooster , GSVV was vandaag de tegenstander. Op papier geen lastige want de dames van GSVV hadden dit seizoen nog geen wedstrijd gewonnen.

Al in de warming up was duidelijk dat het veld niet erg best was en gemiddeld een halve meter lager ligt dan een normaal veld. De afspraak was gelijk van af het begin druk zetten op de tegenstander en op zoek gaan naar een doelpunt. Na 20 min was het dan ook raak. Via een uitstekende aanval van rechts schoot Alieka de 0-1 binnen. Kort daarna begon het te regenen, zeg maar het kwam met bakken naar beneden. De dames kregen het koud en gingen mee in het zeer lage tempo van de tegenstander. Gelukkig kon Alieka net voor rust nog de 0-2 scoren.

Na rust regende het nog steeds en werd het veld steeds minder. Door het lage tempo werden onze Dames slaperig o.i.d. en kwamen er zelfs kansen voor GSVV. Maar gelukkig was de sluitpost weer erg alert en zorgde wederom voor de nul. Eindstand 0-2 , meer was er echt niet mogelijk vandaag.