WTOC VR2

ONT Dames 1, 4e klasse G

8 mei 2010 12:15

ONT Da 1 wint overtuigend van WTOC Da 2

Vandaag moesten de Dames 1 aantreden tegen WTOC Da2. Een tegenstander die op de voorlaatste plaats staat, dus er moest gewonnen worden.

De dames begonnen goed en er werd gelijk druk gezet op de tegenstander, alleen grote kansen kwamen er niet. Slordig in de passing en constant door het centrum zorgde dat WTOC gemakkelijk overeind bleef. Vijf min voor rust was het dan toch raak. Onze uitstekende spelende laatste vrouw zette een prachtige aanval op, waardoor Alieka de 1-0 kon maken. Rustand 1-0.

In de rust werd afgesproken om in hoger tempo via de zijkanten meer kansen te creëren en ook natuurlijk doelpunten. En wanneer de 5-0 zou worden gehaald dan moest de trainer een rondje geven.

De dames voetbalden de tweede helft uitstekend en creëerden kans op kans  via Antje, Riepkje, Tineke (2x ) en nog een keer Alieka werd het afgetekend  6-0.