ONTnieuws zondag 16 februari 2020. Update 1, 13.20 uur. Geen punten voor ONT tegen Wykels Hallum.

16 februari 2020 0:00

Het ONTnieuws van vandaag.

Update 1. Geen punten voor ONT tegen Wykels Hallum.
HALLUM - Een zwaar veld, harde wind, stevige tegenstanders, nou niet bepaald de ideale omstandigheden voor ONT om te voetballen. Dat bleek vooral de eerste helft waarin Wykels Hallum het bij 1-0 hield. In de tweede helft gaf ONT veel beter partij maar verzuimde het te scoren. Uiteindelijk werd het 2-0, een terechte uitslag.

ONT’er Keimpe Jacobi in duel met Jurjen Bosch, plaaggeest voor ONT. Foto Romke Visser.

Lees verder.

Wat gebeurde er gisteren en eergisteren op de ONT velden
ONT 5 speelde uit tegen Harkema Opeinde 4 en verloor met 1-0. Een wedstrijd met aan beide zijden weinig kansen. Van de kansen die er waren benutte de thuisploeg er één.

ONT 4 speelde vrijdagavond tegen Sint Anna 3. Coach Johannes de Jong over die wedstrijd: “Eerste helft was Sint Anna de betere voetballende ploeg en onze passes waren slecht. Niets kwam aan. Ruststand 0-2.

Tweede helft na 10 minuten, na enkele wissels en omzettingen, begon het ineens te draaien en had Sint Anna niets meer te vertellen. Maar we kregen er maar één in en verder paal en lat, dus verloren we met 1-2.

Gelijkspel was gezien beide helften was zeer verdiend geweest maar toch wel weer trots dat we zo goed gingen spelen de tweede helft. Want dat kunnen we zeker, maar dan wel met elkaar.”

ONT 3 had een vrije dag.

ONT 2 ging voor een oefenwedstrijd op bezoek bij ’t Fean ’58 2, koploper in de 2e klasse B. Er werd met 2-1 verloren van een fysiek sterkere tegenstander.

ONT 1 verloor in Hallum met 2-0 van Wykels Hallum. In de loop van vandaag een verslag.