ONTnieuws zondag 17 november 2019. Update 1, 12.40 uur. ONT bekert verder na winst op Oldeholtpade.

17 november 2019 0:00

Het ONTnieuws van vandaag.

Update 1. ONT bekert verder na winst op Oldeholtpade.
OPEINDE - In een met name in de tweede helft chaotisch duel trok ONT uiteindelijk aan het langste eind door in de laatste minuut de winnende treffer te scoren. Die tweede helft was geen van beide partijen baas over de wedstrijd en kon het alle kanten op. ONT won met 4-3.

Op aangeven van Freerk Veenstra (10) tikt Michel Weisser de 3-2 binnen. Foto Romke Visser.

Lees verder.

Wat gebeurde er gisteren op de velden?
Senioren Vrouwen
“ST ONT/Rottevalle op 16 november 2019. We hebben gescoord…..jammer eigen goal!! Wederom verloren met 0-15 van Oranje Nassau. Toch shappoo voor de dames. Ook vanaf de zijlijn was er de overtuiging dat onze dames het niet slecht deden. Alleen waait de bal van de tegenstander er wel in en die van ons niet!!!! Jaja, ik/wij weten……mar dochs nog mar efkes trochsette froulje. We hebben het wel gezellig en dat is ook belangrijk!!!”.

Johan van der Wal

Senioren Heren
ONT 5 en ONT 4 speelden niet.

ONT 3 zorgde voor een doelpuntrijk duel tegen Drachtster Boys 4. Het was waarschijnlijk de wedstrijd van de oudste selectie (ONT 3) tegen de jongst selectie (SB 4) in de competitie van ONT 3. De ruststand was 2-2 waarna DB 4 na rust uitliep naar een 2-4 tussenstand. Maar ONT 3 rechtte de rug en kwam terug tot 4-4 en dat werd ook de eindstand.

ONT 2 ging op bezoek bij Rijperkerk 2. Lang leken de drie punten mee terug naar Opeinde te gaan maar de slotseconde werd ONT 2 fataal; 2-2. In de tweede helft werden kansen om de 1-2 voorsprong te vergroten niet benut en dat ‘sloech ONT 2 dus om’e kont’.

ONT 1 speelde voor de beker tegen Oldeholtpade 1. En het werd opnieuw een duel met veel goals. Uitslag 4-3, ONT 1 bekert dus door. In de loop van vandaag een verslag.

Vanmiddag niks te doen?
ONB 1 bekert om 14.00 uur tegen VC Trynwâlden met Egbert Hulzinga in de gelederen. Egbert heeft er bij VC Trynwâlden toch al weer vijf inliggen.