ONTnieuws zondag 16 december 2018. Update 1, 13.15 uur. ONT laat voorsprong opnieuw ontglippen.

16 december 2018 0:00

Het ONTnieuws van vandaag.

Update 1. ONT laat voorsprong opnieuw ontglippen.
ZWAAGWESTEINDE - Een déjà vu. Een kopie van de vorige wedstrijd. O.a. dat was er uit de monden van de spelersgroep op te tekenen na afloop van de met 2-1 verloren wedstrijd tegen Zwaagwesteinde. Een prima eerste helft en een te magere 0-1 voorsprong bij rust kreeg in de tweede helft geen vervolg.

Lees verder.

Wat gebeurde er gisteren op de velden?
Senioren heren
De wedstrijd van ONT 5 werd wegens personele problemen bij de onzen uitgesteld naar 19 januari a.s.

In de vrijdagavondcompetitie won ONT 4 met liefst 7-1 van medekoploper SV Haulerwijk 4! Verdere gegevens over deze partij zijn niet bekend. Misschien een verslagje van Jochem?

Het bekeravontuur van ONT 3 is voorbij. In Peize werd van Peize 2 met 4-2 verloren. De ruststand was 2-2, maar na rust maakt een beter Peize het verschil.

ONT 2 zit al in de winterstop. En ONT 1 speelde de laatste partij vóór de winterstop uit tegen Zwaagwesteinde. De ruststand was 0-1, maar na 90 minuten stond er een 2-1 eindstand op het scorebord. In de loop van vandaag een verslag.

OFZT; Tropische Verrassingen!

Op zaterdag 29 december a.s. wordt in de korfbalhal (Snij Noord Hal) aan de Sportlaan weer het traditionele ONT Familie ZaalvoetbalToernooi (OFZT) gespeeld.
Net als andere jaren zijn we voor ons familietoernooi weer op zoek naar

Tropische Verrassingen!

Heb je een vriend / broer / zus / collega / tante / neef / mattie / buurman die ook graag mee wil voetballen, meldt dat dan ook bij de commissie!

We hopen op veel positieve reacties en een volle sporthal maar vooral op een toernooi dat z’n (familie)naam eer aan doet! Op naar zaterdag de 29e!