ONTnieuws zondag 4 november 2018. Update 1, 11.40 uur. ONT kan geen vuist maken tegen Ropta Boys.

4 november 2018 0:00

Het ONTnieuws van vandaag.

Update 1. ONT kan geen vuist maken tegen Ropta Boys.
OOSTERNIJKERK - Hoewel ONT in de tweede helft wel het meeste balbezit had, werd de 1-0 ruststand niet goedgemaakt. Het overwicht leidde niet tot doelrijpe kansen. In de laatste drie minuten van de partij liep ONT tegen nog twee doelpunten aan en een rode kaart voor Oebele Twijnstra.

Lees verder.

Wat gebeurde er vrijdag en gisteren op de velden?
Jeugd
JO 15-1 - Zuidhorn JO 15-3
In de eerste helft zijn ze aan elkaar gewaagd. De rust is 1-2. In de tweede helft bleef het beeld gelijk alleen Zuidhorn weet makkelijker te scoren. De uitslag is 2-4.

JO 11-2 - Bergum BCV JO 11-2
De eerste helft is een mooie gelijkwaardige wedstrijd. De rust is 1-2. BCV was de betere partij na de rust en wint met 1-5.

JO9-1 - Grootegast JO9-1M
De boys begonnen sterk, maar zakten in. De rust gaan de mannen met 2-2 in. Maar na de rust komen de kids sterk de kleedkamer uit en winnen met 6-3.

JO9-3 - Dokkum JO9-2
ONT heeft heel goede gespeeld maar de tegenstander was te sterk. Helaas werd de wedstrijd verloren met 0-6.

JO15-2 - Donkerbroek Makkinga JO15-1
Een kelderduel voor de mannen van ONT. De eerste helft is Donkerbroek iets beter. Het is spannend. Ze gaan de rust in met een 0-1 achterstand. Na de rust komt ONT goed mee, alleen de kansen gaan er niet in. Helaas wordt de wedstrijd verloren met 2-4.

JO10-1 - Buitenpost JO1O-2
Mooi samenspel van ONT, tegenstander heeft geen wissels. Bijna iedere speler van ONT scoorde. ONT wint met 13-3.

JO10-4 - Drachtster boys JO10-4
Helaas ONT was nog niet helemaal wakker en de wedstrijd ging verloren met 1-8.

JO11-3 - RWF JO11-2G
Het gaat mooi gelijk op in de eerste helft. De kids gaan met een forse ruststand naar de kleedkamer 3-3. Na de rust was de pot enorm spannend. Drie minuten voor tijd stond ONT nog voor, maar helaas verliezen de kids met 6-7.

JO17-2 - Be Quick D JO 17-3
Be Quick was beter in deze wedstrijd maar dankzij vechtlust komt ONT terug naar 2-2. Een mooie sportieve wedstrijd.

JO19-1 - Gorredijk JO19-1
Vooraf had ONT één punt meer dan de bezoekers en dat was na de wedstrijd nog zo. In een wedstrijd die op en neer golfde nam ONT drie keer een voorsprong maar net zo vaak kwam Gorredijk op gelijke hoogte. Eindstand 3-3.

Heren senioren
ONT 5 speelde thuis tegen SC Kootstertille 3 en verloor met 2-5. De ruststand was 0-0, maar na rust liepen de bezoekers uit naar 0-2 en die achterstand maakt ONT 5 niet meer goed.

Hoewel op de site nog werd aangekondigd dat ONT 4 vrijdagavond tegen SV Haulerwijk 4 speelde, is die wedstrijd niet gespeeld. De wedstrijd werd in onderling overleg verplaatst naar 14 december.

ONT 3, ik verklap het maar vast, zorgde voor de enige punten gisteren. Bij ’t Fean ’58 3 werd met 1-3 gewonnen. Een 1-0 achterstand werd goedgemaakt en daarna bleef de teller bij 1-3 steken waar een ruimere overwinning mogelijk was geweest.

ONT 2 kreeg The Knickerbockers 7 (!) op bezoek en verloor met 0-2. ONT 2 speelde de eerste helft afwachtend en dat vonden de goed voetballende studenten wel ok. De ruststand was 0-1 en hoewel ONT 2 na rust uit een ander vaatje tapte werd het resultaat een 0-2 nederlaag.

ONT 1 reisde af naar Oosternijkerk om daar te spelen tegen promovendus Ropta Boys. Daar werd met 3-0 verloren. In de loop van vandaag een verslag.