Healwei 2 A
9218RH
OPEINDE
tel. 0512-371956

Op een rustig Douwekamp speelden de dames dit weekend tegen VIOD VR1. De huidige koploper, die tot nog toe twee verliespuntjes is opgelopen. De eerste wedstrijd werd met 5-1 verloren. Een mooie graadmeter in hoeverre we gegroeid zijn ten opzichte van 12 wedstrijden geleden. De dames van ONT hadden er zin in.

Niet van plan om in de verdediging te gaan spelen, maar met een plan vooruit. De afgelopen week diverse afrondvormen getraind en daarop de voorhoede aangepast. Een snelle uitbraak na een balverovering in de middencirkel werd netjes afgerond door Indra en leidde tot een verdiende 1-0 voorsprong. De laatste 10 minuten van de eerste helft lieten we VIOD te veel komen en vlak voor rust viel de 1-1. Een schot op de paal belandde in een druk 16 meter gebied precies voor de voeten van een speelster van VIOD, die gelukkigerwijs over de keeper in het net belandde. Ruststand 1-1,

De tweede helft werd er weer net zo hard gestreden, maar weer kwam de bal precies voor de voeten na een schot op de paal en tikte VIOD de 1-2 in. De 1-3 was minder gelukkig. Een vrije trap werd in de verre kruising geschoten. Teleurgesteld over de uitslag, maar niet over het spel wat we dit weekend weer hebben laten zien. Op naar volgende week voor een uitwedstrijd tegen WTOC.