Healwei 2 A
9218RH
OPEINDE
tel. 0512-371956

OPEINDE - Na vier trainingen en een nog incomplete selectie stond voor ONT gisteravond het eerste oefenduel op het programma. Tegenstander was tweede klasser Hardegarijp. De wedstrijd werd bijna een kopie van de oefenwedstrijd die beide teams op 25 augustus 2020 tegen elkaar speelden. Toen werd het in Hardegarijp 6-3, nu was het na 90 minuten 3-7.

Niet alleen omdat de eindstand bijna gelijk was leek de wedstrijd een kopie. Het scoreverloop was navenant aan de eerste wedstrijd. Toen was het binnen tien minuten 4-0. Nu was het na twintig minuten 0-4. En de wijze waarop die stand ontstond was identiek. Hardegarijp joeg fel op ONT, had het middenveld in handen en stichtte constant gevaar voor het ONT doel. Pas na een half uur kreeg ONT wat meer in de melk te brokkelen. Noël Mulder zorgde met een prachtig schot in de kruising voor het eerste ONT doelpunt.

Na rust werd het 1-5 en 1-6 waarna ONT door doelpunten van Mulder (opnieuw een prachtige goals, bal via onderkant lat over de lijn) en een intikker van Janco van der Veen op 3-6. In de slotseconden werd het 3-7 door een benutte strafschop.

Wil je de fraaie doelpunten van Noël bekijken? Ga naar de ONT homepage en bekijk de livestream of klik hier. Zijn doelpunten vielen in de 32e en 68e minuut. De opname start iets voor aanvang, houd daar rekening mee bij het opzoeken van de goals.

Zaterdag a.s. oefent ONT in Hoogkerk tegen derde klasser HFC ’15 1.