Kwartet! Vier keer winst op een rij voor JO8-2.

Healwei 2 A
9218RH
OPEINDE
tel. 0512-371956

Vandaag (25 september) mochten Karst, Ivar, Mike, Steven, Seth, Merijn, Jorn, Tjardo en Eddie weer een thuiswedstrijd spelen. Om 9 uur startte de wedstrijd tegen het team van SC Veenwouden. Ze ontdekten in de eerste minuten dat ze een geduchte tegenstander hadden. Veenwouden startte met een fit en fanatiek team dat na vijf minuten een mooi doelpunt maakte. Dat betekende een tandje erbij voor ONT! En dat deden ze. Met alerte verdedigers en snelle aanvallers wisten ze de stand al snel daarna op 1-1 te brengen. En dat smaakte naar meer.

Technisch gingen de jongens steeds beter spelen. En wat deze wedstrijd vooral opviel, was de sportiviteit onderling. Ze gaven elkaar complimenten bij mooie acties en lieten zo zien een steeds hechter team te worden. In de loop van de tweede helft ging het tempo een beetje omlaag. Dat zal deels te maken hebben met het schoolreisje dat een deel van het team de vorige dag had…

Maar ondanks dat bleven ze geconcentreerd én gericht op scoren. Dat deden ze deze wedstrijd maar liefst 8 keer. Keeper Karst zag nog wel een paar gevaarlijke ballen op zijn doel afkomen, maar die wist hij allemaal tegen te houden. Zo eindigde de wedstrijd met 8-1: vier gewonnen wedstrijden op een rij!

Na afloop kreeg spelleider Harmen (vader van Seth) op deze eerste dag van de Week van de Scheidsrechter een mooie bos bloemen uit handen van speler Steven. Namens alle spelers en ouders van JO8-2: bedankt! En dat geldt natuurlijk ook voor leider Kim (moeder van Karst): wat zijn we blij met jullie geweldige inzet en positieve begeleiding!