9247GT
URETERP
tel. 0512-302509

ONT JO11-1 ongeslagen kampioen!
Voordat het zover was, moest er eerst nog een wedstrijd worden gespeeld tegen VV Oerterp. ONT had genoeg supporters meegenomen om het team te ondersteunen. Ook teamgenoot Kjeld stond aan de zijlijn te supporteren, omdat hijzelf helaas geblesseerd was.

De eerste helft was de spannendste helft. In de eerste tien minuten maakte Anko een doelpunt waardoor het 1-0 voor ONT was. Vrij snel na dit doelpunt kwam VV Oerterp met een gelijkmaker om er daarna meteen weer één te maken. ONT stond met 2-1 achter. Na dik 20 minuten gespeeld te hebben kwam er een time-out. De peptalk van de coaches Freek-Jan en JaapJan deed wonderen, want het werd al vrij snel 2-2. Net voor de rust werd het 3-2 voor ONT. Door een zeer goede redding van keeper Roan ging ONT met 3-2 de rust in. Voor de ouders die de spanning bijna niet konden verdragen tijd voor een koffie.

Na de rust kwam ONT lekker op gang. De coaches hadden de opstelling veranderd naar een 3, 3, 1 met Sem als sterkhouder in de midden en Sven links vanaf het middenveld. Dit wierp meteen zijn vruchten af, want na een prachtige aanval met keurig teamspel maakte Jochem het vierde doelpunt voor ONT. Meteen na dit doelpunt maakt Jesse vanuit een perfecte corner genomen door Sem met een kopbal 5-2. Na dit doelpunt weer een korte time-out. Meteen na de time out kwam Sven met een mooi doelpunt waardoor de stand inmiddels 6-2 voor ONT was. Na 6-2 werd het ook nog 7-2 voor ONT door een mooie boogbal van Anko. Ondertussen hielden Leon en Marwin samen de verdediging op slot, en de enkele bal die er door kwam werd feilloos gepakt door de keeper van de 2e helft Thijs! Sven wist nog een doelpunt te maken en uiteindelijk sloot Roan de wedstrijd af met een kopbal waardoor de eindstand 9-2 werd.

Een keurige overwinning voor de heren. Met als gevolg een kampioenschap met een doelsaldo van 63 doelpunten voor en slechts 11 tegen. Iedereen kreeg een welverdiende medaille en als afsluiting werden de jongens getrakteerd op een etentje bij de McDonalds.