42'
70'
75'

10 augustus 2021 20:00

Hadden we de dag hiervoor nog 17 veldspelers ter beschikking, vandaag waren dat er 13. Met zichtbaar stramme spieren kwam de eerste helft van onze kant, begrijpelijk, moeilijk op gang. Dit resulteerde in een Kollum wat beter was, maar ook in het zadel werd geholpen door onnodig veel balverlies op eigen helft. Het omschakelen, druk zetten en de daarbij behorende onderlinge afstanden waren op die manier moeilijk te organiseren. Resultaat 3-1 rust.

De tweede helft was het spelbeeld echter volledig anders. De opbouw werd dynamischer, soms met drie en soms met vier spelers. ONT speelde directer en wist vaker met snelle combinaties en het verplaatsen van het spel gevaar te stichten en kansen te creëren. De energie die er de eerste helft (nog) niet was, kon de tweede helft wel opgebracht worden. Het druk zetten op helft tegenstander ging vele malen beter en de doelpunten werden uitgespeeld tot in de vijf meter. Kollum wist net als ONT het net twee keer te vinden. Einduitslag 5-3. Een tweede helft  waar ONT met veel trots op terug kan kijken.