Leeuwarden 1

11 januari 2013 20:30

Eric Baas

Pijnlijke oefennederlaag ONT tegen Leeuwarden
OPEINDE - ONT oefende gisteravond tegen Leeuwarden, mede koploper in de derde klasse zondag. Een dekkingsfout van ONT in de eerste helft en twee uitvallen aan het einde van de wedstrijd leverden de Leeuwarders drie doelpunten op. ONT zette daar enkele kansjes tegenover maar scoorde niet. Eindstand 0-3.

Voor het overig is er over deze wedstrijd niet al te veel te melden. ONT kon de goede prestatie van de tweede helft van afgelopen dinsdag tegen Heerenveen geen vervolg geven. Een dekkingsfout in de eerste helft leidde tot de 0-1. In de tweede helft had ONT het meeste balbezit en waren er ook wel kansjes. Maar in de laatste twee minuten van de wedstrijd liep Leeuwarden uit naar 0-2 en 0-3.