ONTnieuws zondag 12 februari 2017. Update 1, 12.45 uur. ONT sleept toch nog puntje uit het vuur.

12 februari 2017 0:00

Het ONTnieuws van vandaag.

Update 1. ONT sleept toch nog puntje uit het vuur.
SURHUISTERVEEN - In een ijskoud Surhuisterveen startte ONT hoopvol met een snelle 0-1 voorsprong. Een te afwachtend ONT concept gaf de thuisclub de gelegenheid vóór rust een 2-1 voorsprong te nemen. ONT wilde die achterstand in de tweede helft goed maken, maar dat lukte pas in de voorlaatste minuut.

Lees verder.

Wat gebeurde er gisteren op de velden?
Senioren heren
ONT 3 kreeg bezoek van Harkemase Boys 3 (HB 3), oftewel ‘De Bôge.’ Ooit een roemruchte tegenstander voor ONT 2 en later ONT 3 met een aantal voormalig eerste elftal spelers van Harkemase Boys 1 in de gelederen. Het is nu allemaal wat minder bij ‘De Bôge’, samen met ONT 3 in de 3e klasse en maar een handjevol punten meer als ONT 3.

Ons derde trad HB 3 onbevangen tegemoet en dat bleek de goede strijdwijze van coach Floor Schoenmakers. ONT 3 was fysiek sterker en won uiteindelijk met 3-2. Daar was wel een spannend scoreverloop voor nodig. ONT kwam snel op 1-0, HB maakte daarna 1-1 maar ONT 3 antwoordde direct met de 2-1 voorsprong. In de tweede helft viel de gelijkmaker en daarna deed ONT 3 wat het ook in de eerste helft deed; direct weer op voorsprong komen.

ONT 2 ging op bezoek bij The Knickerbockers 3. En daar werd met 1-2 gewonnen, de tweede zege op rij voor Leo Tiggelman en zijn mannen en dat is een knap resultaat.

ONT 1 pakte op de valreep een punt (2-2) tegen ’t Fean ’58. Een snelle voorsprong ging al in de eerste helft verloren. Pas één minuut voor afloop kwam de terechte gelijkmaker op het scorebord. In de loop van vandaag een verslag.