ONTnieuws zondag 21 augustus 2016. Update 1, 12.40 uur. Valse start ONT in bekertoernooi.

21 augustus 2016 0:00

Het ONTnieuws van vandaag.

Update 1. Valse start ONT in bekertoernooi.
ONT faalde bij de ouverture van het bekertoernooi. Tegen 5e klasser SC Kootstertille werd het 2-2. Dat mag ONT als 3e klasser niet gebeuren. ONT verzuimde in de eerste helft afstand te nemen. Het spel in de tweede helft was een kopie van vorig seizoen en dat liep niet goed af.

Lees verder.

Wat gebeurde er gisteren op de velden?
Heren senioren
ONT 2 opende het bekertoernooi met een 2-0 winst tegen 2e klasser Hardegarijp 2. Het slimme ONT 2 ging de rust in met een 1-0 voorsprong. In de tweede helft kwam er nog een doelpuntje bij. De andere wedstrijd, BCV 3 - Harkemase Boys 3, eindigde in een 0-1 winst voor de bezoekers. Dinsdag a.s speelt ONT 2 thuis tegen BCV 3, aanvang 20.15 uur.

ONT 1 faalde. Tegen 5e klasser SC Kootstertille 1 werd het 2-2. Dat mag ONT als 3e klasser niet gebeuren. In de loop van vandaag volgt een verslag.