ONTnieuws zondag 23 augustus 2015. Update 1, 12.10 uur. ONT met 2-3 winst terug uit Beilen.

23 augustus 2015 0:00

Het ONTnieuws van vandaag.

Update 1. ONT met 2-3 winst terug uit Beilen.
BEILEN - Voor ONT stond zaterdag de eerste bekerwedstrijd op het programma. Tegenstander was zaterdag 3e klasser Fit Boys uit Beilen. ONT speelde niet heel goed, maar won wel met 2-3.

Lees verder.

Wat gebeurde er gisteren op de velden?
Vrouwen senioren (bekerwedstrijden)
Wegens personele problemen ging wedstrijd VR 2 niet door. VR1 speelde thuis tegen Kollum VR1 en na een 0-0 ruststand, keepster Kollum hield alles, werd in 2e helft 10 x gescoord en Kollum 1x, eindstand 10-1.

Lammert Jeltema

Heren Senioren (bekerwedstrijden)
ONT 3 speelde uit tegen het twee klassen hoger spelende Drachtster Boys 3. Zonder "echte" keeper werd de ongelijke strijd met 7-0 verloren.

ONT 2 ontving reserve hoofdklasser BCV 2. Tot een kwartier voor tijd stond er een 1-0 voorsprong op het scorebord. Op zich al een wonder want in de eerste helft lieten de bezoekers opgelegde kansen liggen waarbij doelman Hedzer Hoekstra trouwens een aantal keren uitstekend ingreep. Maar aan het einde van de partij gaf ONT 2 door fouten in de verdediging de wedstrijd uit handen.

ONT 1 reisde af naar Beilen om daar te spelen tegen 3e klasser Fit Boys 1. Het werd een niet al te beste wedstrijd waarin ONT uiteindelijk wel de zege naar zich toe trok. Het werd 2-3. In de loop van vandaag een verslagje.