Zondag 15 februari 2015. Update 1, 12.15 uur. Boeiend duel eindigt in 4-2 voor ONT.

15 februari 2015 0:00

Het ONTnieuws van vandaag.

Update 1. Boeiend duel eindigt in 4-2 voor ONT.

OPEINDE - Niet voor het eerst dit seizoen slaagde ONT er in het publiek te trakteren op een onderhoudend potje voetbal. De thuisclub koppelde passie aan proberen te voetballen. En omdat tegenstander S.C. Stiens niet naar Opeinde kwam om zich in te graven ontstond er een prachtige wedstrijd die boeide van begin tot eind.

Lees verder.

Wat gebeurde er gisteren op de velden?

ONT heren senioren

Voor ONT 4 en ONT 5 waren er nog geen competitieverplichtingen.

ONT 3 reisde af naar Oudwoude om het daar op te nemen tegen WTOC 2, de nummer laatst van de competitie. Het werd een onbedreigde 1-4 overwinning. Na een 0-1 ruststand kwam een opgepept WTOC 2 uit de kleedkamer, maar na de 0-2 doofde het vuurtje snel. Smetje op de wedstrijd was de schijnbaar serieuze blessure aan het scheenbeen die Tseard Vriezema opliep. Tseard is naar het ziekenhuis vervoerd en het is (de webmaster) nog niet bekend of er sprake is van een scheenbeenbreuk.

ONT 2 leed een sneue 1-2 nederlaag tegen Harkemase Boys 2. In het begin van de eerste helft had er al een 1-0 op het scorebord kunnen staan. Dat gebeurde niet, wel stond er halverwege het eerste bedrijf een 0-1 op het scorebord. ONT kwam in de tweede helft verdiend langszij en vergat daarna de voorsprong te pakken. Zes minuten voor afloop straften de bezoekers dat af met een tweede en winnende doelpunt.

ONT 1 won in een boeiend duel met 4-2 van S.C. Stiens. Beide teams gingen voor de winst en zo werd het een spectaculaire wedstrijd waarin ONT op karakter een 1-2 achterstand omboog in een 4-2 overwinning. In de loop van vandaag een verslag.

Wedstrijdsponsors gezocht!!!!

Voor de tweede helft van het lopende seizoen hebben we een aantal nieuwe wedstrijdsponsors nodig.