1 - 1

Rottevalle D1

D-pupillen zaterdag, D1, 2e klasse 24

30 april 2016 9:00

Zaterdag 30 april, 9 uur stonden we weer klaar op het veld. De eerste helft was niet al te best we waren niet fel en de kansen werden niet benut. Een speler van rottevalle liep zo door de achterhoede en hij scoorde helaas 0-1, even later de scheids fluit af einde eerste helft.

De tweede helft was ook niet heel erg goed maar het was wel iets beter dan de eerste helft. En toen hidde kreeg de bal vanaf iets verder dan de middenlijn,hij schoot de keeper kon er niet bij de bal ging  erin een hartstikke mooie goal! 1-1 rottevalle kreeg nog wat kansen maar die gingen er gelukkig niet in . En wij kregen ook nog wel kansen maar die werden niet benut helaas! Toen floot de scheids af einde wedstrijd 1-1, we waren niet heel blij we hadden beter gekund toen gingen we douchen. Maar gelukkig heeft onze concurrent de westerreen gelijk gespeeld. Als we nu elke wedstrijd lekker fel zijn en goed spelen kunnen we nog kampioen worden.